Recentelijk is HH Combi in Hooghalen overgestapt naar De Klok Bier.

Dit betekende een succesvolle wissel van biermerk. Doorslaggevende factoren waren de goede smaak, constante kwaliteit & transparante prijs.

Intro image
Intro image

Op een zonnige vrijdagochtend vertellen drie vrijwilligers over de zoektocht naar het juiste bier.
Jannie Huizing, penningmeester en alleskunner binnen de club, trapt af met het verhaal hoe de overstap van de
vorige leverancier naar De Klok Bier is verlopen.

“Zonder aan te kondigen hebben wij op een avond de tap verwisseld naar De Klok Bier, we waren erg benieuwd naar de reacties; deze bleven echter uit.
Bij navraag gaf iedereen aan dat het erg goed smaakte. Daarnaast was er enkele weken later ook een dorpsfeest waar de overstap naar De Klok Bier was gemaakt. Dit was voor ons de grootste test. Ook hier was iedereen erg tevreden en werd er positief gereageerd op het bier. Nadien besloten wij de definitieve overstap te maken naar De Klok Bier. Dit na meer dan 30 jaar hetzelfde A-Merk uit het westen des lands te hebben geschonken.”

Foto Gerrit

Gerrit Fidom, de inkoper van de vereniging, boog zich ook over het verhaal van Jannie en vulde aan hoe hij het bestelproces ervaart.

“Ik hou ervan hoe transparant het proces gaat. Bij de vorige leverancier was ik altijd aan het rekenen met de bonussen, en wist ik pas aan het einde van het jaar waar ik exact aan toe was. Met De Klok Bier weet ik meteen waar ik aan toe ben. Daarnaast betaal ik gewoon een vaste en voordelige prijs voor het bier.”

Jan van Middenla, voorzitter van de kantinecommissie en tevens vrijwilliger bij het dorpshuis, gaf vervolgens zijn mening over de introductie van De Klok Bier binnen de club.

“Alle seniorenteams binnen de club lusten graag een biertje. Ik zie dat het bier goed in de smaak valt, en de doordrinkbaarheid goed is. We hebben nu een goed bier met daarnaast ook een prijs waar alle leden blij van worden.”

Foto Jan

Jannie gaf aan het einde van interview ook nog een geheim prijs.

“Ik had, voordat De Klok Bier in de kantine werk geschonken, ook altijd een krat in huis. Dus stiekem wist ik al dat het goed zat.” Ik raad het alle verenigingen aan; Goed bier, een goede prijs, prima ondersteuning en prettig contact!